Bu Blogda Ara

15 Mayıs 2018 Salı

İSRAİL-FİLİSTİN KAVGASI BİZİM KAVGAMIZ DEĞİLDİR

İSRAİL-FİLİSTİN KAVGASI BİZİM KAVGAMIZ DEĞİLDİR

Bu yazımı okumadan önce konuyla ilgili olan ve uzun zaman önce yazmış olduğum diğer yazıma bakmanızı öneriyorum:


15 Mayıs 2018 itibariyle İsrail-Filistin arasındaki savaş kızıştı. ABD'nin temsilciliğini Kudüs'e taşımasıyla bölgedeki gerginlik arttı. İsrail'in protestolara sert bir şekilde müdahale etmesiyle ölenler ve yaralananlar oldu.

Bu olayla birlikte Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetenler ülkemizde 3 günlük yas ilan ettiler. Yıllardır o kadar insanımız katledildi, hayatını kaybetti, askerlerimiz ve polislerimizin topluca şehit edildiği anlar oldu ama ben yas ilan edildiğini hiç hatırlamıyorum.

İsrail ile Filistin arasındaki kavga bizim kavgamız değildir. İbrahim'in İshak adlı oğlunun torunları olan İsraillilerle ile İbrahim'in İsmail adlı oğlunun torunları olan Filistinliler arasındaki kavga, Oğuz Kağan'ın torunları olan bizleri ilgilendirmemelidir.

İsrail ne kadar düşmansa Filistin de o kadar düşmandır. Filistin, yakın tarihteki atamız olan Osmanlı'yı sırtından kalleşçe vurmuştur ve bunun bedelini ödemektedir.

Filistinlilerin bayrağı, Araplarla işbirliği yapan İngiliz diplomat Sir Mark Sykes'ın tasarımıdır. Osmanlı'ya ihanet eden Şerif Hüseyin adlı Türk düşmanı Arap'ın 1916'da Osmanlı'ya ihanetinin simgesi olmuştur. 1964'te FKÖ (Filistin Kurtuluş Örgütü) tarafından resmi bayrak olarak benimsenmiştir. Bayraktaki siyah renk Abbasileri, beyaz renk Emevileri, Yeşil renk Fatımileri, kırmızı renk 1916'da Türkleri haince vuran Şerif Hüseyin'in kabilesi olan Haşimoğlulları kabilesini temsil eder. Türklere ihanet eden Arap devletlerinin çoğunun bayrağı aşağı yukarı bu tasarımdadır. FKÖ, Türkiye aleyhine faaliyet göstermiş olan birçok yasadışı örgütün (yani terör örgütlerinin) ortağı olmuştur (ASALA'dan THKO'ya, TİKKO'dan DHKP-C'ye, PKK'ya kadar).

Dolayısıyla Türklerin Filistinlilerin bayraklarını sağa sola asmaları tam anlamıyla bir mankurtluk göstergesidir.

Bizim kavgamız Kerkük, Telafer, Bayırbucak, Kırım, Karabağ, Hocalı, Doğu Türkistan ve daha nice Türk yurdundaki kavgalardır.

Hain İsrail ile en az İsrail kadar hain olan Filistin arasındaki kavga biz Türkleri zerre kadar ilgilendirmemelidir.

Filistinlilerin bayrağındaki anlamlar:


Filistin'in Ermenilere destek vermek amacıyla sözde Ermeni soykırımı için bastırdığı resmi pul:


Filistin'in bir zamanlar başında bulunan Yaser Arafat, sözde Ermeni soykırımını destekleyen ve kardeşimiz Azerbaycan'ın Ermenistan tarafından işgal edilmesi gerektiğini savunan bir Türk düşmanı idi: