Bu Blogda Ara

24 Aralık 2016 Cumartesi

TAYYİP ERDOĞAN'A ÖVGÜ

TAYYİP ERDOĞAN'A ÖVGÜ

Hadi bir kere de Tayyip Erdoğan'ı öveyim.

15 Temmuz'da başımızda Bahçeli veya Kılıçdaroğlu olsaydı cümleten ayvayı yemiştik. Çünkü gerçekten liderlik vasıfları hiç yok. Tayyip Erdoğan'ı sevelim veya sevmeyelim, bu gerçeği reddedemeyiz. Tayyip Erdoğan, gerçekten liderlik vasıfları olan biri. Bunu, AKP'li olmayan biri olarak açık açık belirtiyorum.

Fetoş denen hain, zamanı geldiğinde hainliğini yapacaktı. Bunu Tayyip Erdoğan da dahil olmak üzere herkes biliyordu. Fetoş hainine bu kadar cesurca tepkiyi Bahçeli ve Kılıçdaroğlu veremezdi. Bahçeli muhtemelen olaya "Türk-İslam sentezi" açısından bakardı. Kılıçdaroğlu da olaya "insan hakları" açısından bakardı. Bahçeli veya Kılıçdaroğlu, böyle bir darbe girişiminde milyonları meydanlarda toplayamazlardı. 15 senedir her seçimde biraz daha oy kaybeden kişiler milyonları meydanlara toplayamazdı. İki kere iki dört. Bunun aksini iddia eden gidip kendisine IQ testi yaptırsın.

Demem o ki Tayyip Erdoğan'ı devirmek için MHP'yi Bahçeli'den, CHP'yi Kılıçdaroğlu'ndan kurtarmak gerekiyor. Bu cesaret ve bu istek de CHP ve MHP seçmeninde yok. Demek ki her şey yolunda.

Churchill, Başbuğ Atatürk'ü kastederek "Dünyaya her yüzyılda bir yalnızca bir tane dâhi gelir. Bu yüzyıldaki dâhi Türk Milletine gelmiştir." demiştir.

Benzer bir şekilde ben de Tayyip Erdoğan için şunu söylüyorum: "Dünyaya her yüzyılda bir yalnızca bir tane dâhi gelir. Bu yüzyıldaki dâhi İslamcılara gelmiştir."

Not: Hesabım ele geçirilmedi. AKP'li falan da olmadım. Resmin tamamını görerek yazıyorum.